Összefog a közösség

2019.04.25. 07:00

Megújult a Deák iskola földszinti lánymosdója

Átadták a Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola felújított földszinti lánymosdóját. Az elvégzett munka szép példája egy közösség összefogásának.

Balla Emőke

Igazgató, önkormányzati képviselő és szakemberek tekintették meg az új mosdót.

Fotó: Penovác Károly

A Deák iskola közössége a kitűzött célok elérése érdekben mindig képes volt arra, hogy együttesen lépjen fel. Rendezvények lebonyolítása, tárgyi fejlesztések megvalósulása során sokszor fogott össze a deákos közösség, tájékoztatott Horváth Szilárd igazgató.

Az iskola vezetése a közelmúltban az egyik földszinti lánymosdó felújítását tűzte ki célként. Az épület átadása óta változatlan, harmincöt éves helyiség minden tekintetben megérett már a teljes körű re­no­válásra.

Igazgató, önkormányzati képviselő és szakemberek tekintették meg az új mosdót.
Fotó: Penovác Károly

A munkálatok eredményeként egy teljesen megújult műszaki, esztétikai és higiéniai szempontból is a mai kor követelményeinek megfelelő mosdót vehettek birtokukba a gyerekek. A felújítás összefogással, szülők, gazdasági társaságok, önkormányzati kép­viselők és vállalkozók támogatásával valósult meg.

Az átadáson Horváth Szilárd igazgató megköszönte a felújítás terén végzett munkát. A jelenlévők megtekintették a felújítás fázisait megörökítő felvételeket, illetve egy nyolcadik évfolyamos, deákos diák filmjét is, amelyben egy teljesen megújult Deák Ferenc Általános Iskola képe körvonalazódott. A jelenlévők megfogalmazták, hogy hamarosan újabb mosdó felújítását fogják kezdeményezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában