a polgármesteri székért indul

2019.07.05. 21:52

Lévai József számít a tapolcai lakosságra

Lévai József, Tapolca független alpolgármestere függetlenként indul az októberi önkormányzati választáson a polgármesteri székért és az 1-es számú választókörzetben a képviselői helyért.

Tóth B. Zsuzsa

Lévai József indul a polgármesteri székért Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Az erről tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy úgy véli, az elmúlt időszakban hátráltatta a város fejlődését az, hogy annak vezetői képtelenek párbeszédet folytatni egymással.

Lévai József indul a polgármesteri székért Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

– Önmagában a város külső kapcsolatok nélkül nem tud fejlődni. Az elmúlt több mint húsz évben közéleti és önkormányzati munkámmal jelentős szakmai tapasztalatra tettem szert, azt szeretném Tapolca fejlődésének szolgálatába állítani. A képviselő-testület tagja vagyok 2002 óta, alpolgármester négy éve. Társadalmi szervezetek, pártok nem kértek fel, hogy jelöltessem magam, de amikor engem megválasztottak alpolgármesternek, egyöntetűen pozitívak voltak a visszajelzések. Az utóbbi évek talán visszaigazolták a velem szemben támasztott bizalmat. De sok teendő van még. Egy aktív, tenni akaró közösségben hiszek. Olyan önkormányzatban, amelyben mindenki számít, ahol a döntést nem a politikai hovatartozás határozza meg. Jól vezetett, jó légkörben dolgozó önkormányzati hivatalt szeretnék, ahol az ügyfél fontosnak érzi magát, és úgy érzi, hogy érte dolgozunk. Fejlesztési elképzeléseink fontos pillére kell legyen a fenntarthatóság, az okos, zöld város koncepciója. A továbbfejlődéshez hiányzik a vállalkozók megértése, segíteni kell őket, hogy megtalálják itt a helyüket. Polgármesterként támaszkodni szeretnék azon országgyűlési képviselőkre is, akik tenni akarnak a városért – mondta Lévai József.

Szlogenje, hogy számít a lakosságra, a tapolcaiak pedig számíthatnak rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában