beszéd helyett tettek

2019.08.16. 16:00

Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP tapolcai jelöltjei

Pénteken sajtótájékoztatón egységes csapatként mutatkoztak be a Fidesz-KDNP helyi jelöltjei a Fidesz irodában.

Tóth B. Zsuzsa

Balról jobbra: Fenyvesi Zoltán gratulál Bognár Róbertnek, mellette Horvátné Somogyi Ildikó, mögötte Sárközi Szaniszló, Mezőssy Zoltán, Molnár Attila, előtte Kuni Sándorné, Máté Sándorné, Császár László és Knolmajer Ferenc

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő szerint a csapat az elkövetkező időszakban meghozhatja Tapolca számra a pozitív felemelkedést, a sikert.

- Október 13-án e csapat kapitánya Bognár Róbert lesz – mondta Fenyvesi Zoltán és szimbolizálva a sikert egy csapatkapitányi sportmezt és csapatkapitányi karszalagot nyújtott át a polgármester jelöltnek hozzátéve, hogy az ajándék azt jelképezi, hogy a város következő vezetője számíthat a kormány segítségére. Bognár Róbert polgármester mielőtt bemutatta volna az önkormányzati képviselő jelölteket, arról beszélt, hogy mindent meg szeretne tenni azért, hogy újra felvirágoztassa a települést.

– Olyan játékosokat igazoltam a munkához, akik magabiztosak, képesek irányítani, döntéseket hozni, csapatban dolgozni és felelősséget vállalni – mondta.

- A város 1-es számú választókerületében, a Dobó lakótelepen és a Kertvárosban Sárközi Szaniszló máris több konkrét fejlesztési tervet tett le az asztalra. A 2-es számú választókerületben, a város délnyugati részén Horváthné Somogyi Ildikó szociális és oktatási szakemberként eddig is bizonyította rátermettségét. A 3-as választókerületben élő belvárosiakat Mezőssy Zoltán képviseli majd, aki jelenleg azért dolgozik, hogy a Malom-tó partjára érkezők minél több élménnyel gazdagodjanak.

A 4-es számú választókerületben Molnár Attila az üzemeltetés és a turizmus területén szerzett tudását állítja a kertvárosiak szolgálatába. A Tavasbarlangot is magában foglaló 5-ös számú választókerület jelöltje Máté Sándorné, aki született tapolcaiként, két felnőtt gyermek édesanyjaként és nagymamaként kéri az ott élők támogatását. Császár László a 6-os számú választókerületben több, mint két évtizedes képviselői és vezetői tapasztalattal a háta mögött a legrégebben épült öt Y ház korszerűsítését tartja következő feladatának.

Balról jobbra: Fenyvesi Zoltán gratulál Bognár Róbertnek, mellette Horvátné Somogyi Ildikó, mögötte Sárközi Szaniszló, Mezőssy Zoltán, Molnár Attila, előtte Kuni Sándorné, Máté Sándorné, Császár László és Knolmajer Ferenc Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

 

A 7-es számú választókerületben Kuni Sándorné négy gyermeke és tíz unokája biztatására vállalta a jelöltséget. A 8-as számú választókerületben élő Knolmajer Ferenc öt éves koncepciót készített, gondolván, hogy a beszéd helyett a tettek, a megvalósítható tervek ideje jött el – mondta Bognár Róbert és a jelölteknek egy-egy névre szóló sportmezt adott át. Hangsúlyozta, hogy hisz az összefogás erejében és abban, hogy a város csak a kormánnyal azonos színű csapattal tud fejlődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában