Balaton-party Szigligeten

2019.11.09. 15:31

Mérlegen a Balaton: öt évet értékelt a Balatoni Szövetség

Nemcsak jelene, hanem jövője is van a Balatonnak egy felfelé ívelő gazdasági környezetben, hangzott el egyebek mellett a Balatoni Szövetség Balaton-party nevű találkozóján Szigligeten, ahol az elmúlt öt évet értékelték az Eszterházy-pincében pénteken.

Kovács Erika

Megtelt az Eszterházy pince a Balatoni Szövetség pénteki találkozóján, ahol az elmúlt öt évről, és a tó jövőjéről beszéltek az illetékesek Fotó: Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

Balassa Balázs, a BSz elnöke köszöntője után, amelyben hosszan sorolta eredményeiket és a Balatont érintő legfontosabb célkitűzéseiket, a megjelentek, mások mellett Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke az idegenforgalomról, illetve a szőlőültetvényekről, lakóparkokról beszélt.

Megtelt az Eszterházy-pince a Balatoni Szövetség pénteki találkozóján, ahol az elmúlt öt évről és a tó jövőjéről beszéltek az illetékesek Fotó: Kovács Erika/Napló

Sárközi Árpád a szúnyoggyérítést részletezte, Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata elnöke az elektromos hajókra, Szauer Rózsa, a Nők a Balatonért Egyesület elnöke a természet és környezet megóvására helyezte a súlyt.

Szári Zsolt, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója a tógazdaságaikban nevelt balatoni halakra hívta fel a megjelentek figyelmét, akiknek a vezérigazgató pontyhalászlét is kínált. A találkozóról részletesen később írunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában