Műsorajánló

2020.10.24. 11:00

Friss közéleti témák és újra Aktív percek a Veszprémi Televízióban

Új adással jelentkezik a Veszprém Televízióban a Beszéljünk róla október 26-án, hétfőn.

Napló

Forrás: pixabay.com

A közéleti magazinműsor vendége lesz Hegedűs Barbara, Veszprém alpolgármestere, a 12. számú választókerület önkormányzati képviselője, akit a körzetében megvalósult és tervezett fejlesztésekről, valamint alpolgármesteri munkájáról is kérdeznek.

Már készülnek a szezonra az eplényi sípályán. A járvány miatt ezen a télen többnyire a hazai sípályákat keresik majd fel a téli sportok szerelmesei, legalábbis erre számítanak a szakemberek. Az üzemeltetők már készülnek a szezonra, így nemsokára megépül a legújabb felvonó. A magazinműsor vendége lesz Ebele Bálint, a síaréna ügyvezetője és Bátor Balázs marketingvezető.

A műsor pénteki kiadásában, október 30-án szó lesz a rendőrség Látni és látszani kampányáról is.

Az akció a biztonságos szezonális közlekedésre hívja fel a figyelmet, az országos kampány október közepétől december elejéig tart. A sofőrök felelőssége, hogy felkészítsék járművüket az őszi-téli viszonyokra. Ilyenkor fontos a látás, de ugyanennyire a jó láthatóság is az autósok és a gyalogosok, kerékpárosok számára. A Látni és látszani kampány épp erre fókuszál. A közéleti műsor vendége lesz Adamovics László alezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője. A stúdióvendégekkel Kálóczi Beáta szerkesztő-műsorvezető beszélget. A műsorban összeállítás látható a Bakonyerdő Zrt 50., jubileumi ünnepségéről. Az erdőgazdaság az évforduló alkalmából az elmúlt fél évszázad cégtörténetét bemutató kiadványt jelentetett meg.

A Veszprém Tv október 22-től a Kukkantó című gyermekműsort követően közkívánatra újra elindítja Aktív percek című családi tévétornáját. Ezentúl minden hétköznap Szokoly Réka várja a kicsiket, szülőket és nagyszülőket a kép­ernyők elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában