Támogatások a falvaknak

2020.12.28. 17:30

Aszfaltoztak Zalaerdődön, temetőt fejlesztettek Hetyefőn

A települések a kormány vissza nem térítendő támogatásaival fejlődtek a közelmúltban.

Tóth B. Zsuzsa

Forrás: Önkormányzat

Hetyefőn ötmillió forintos vissza nem térítendő támogatással készült el a temető kerítésének felújítása, valamint létrehoztak öt urnahelyet is. Az átadási ünnepségen Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő és Hosszuné Somogyi Mária polgármester hangsúlyozta annak fontosságát, hogy halott szeretteink méltó körülmények között nyugodhassanak. A képviselő gratulált Hosszuné Somogyi Máriának és a képviselő testületnek.

Zalaerdődön Fenyvesi Zoltán és Bódis József vágta át a nemzeti színű szalagot az útavatások alkalmával Fotó: Önkormányzat

Zalaerdődön Fenyvesi Zoltán megbeszélést tartott Bódis József polgármesterrel a település helyzetéről, jövőjéről, majd átadta a kormány nyolcmillió forintos támogatásával elkészült beruházást. A támogatásnak köszönhetően több belterületi utca aszfaltozása készült el. A Magyar Közút ugyancsak támogatta az aszfaltozást, így a falun átvezető teljes főútvonalat is felújították.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában