közlekedés Veszprémben

2020.12.15. 13:07

Továbbra sem működik a Hunyadi utca egyirányúsítása

Tizenöt nappal a forgalmi rend megváltoztatása után sem sikerül az autósoknak megszoknia a Hunyadi János utca egy részének egyirányúsítását.

Balogh Ákos

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Mint arról korábban beszámoltunk meglehetősen hirtelen és megfelelő előzetes tájékoztatás nélkül behajtani tilos táblákat helyeztek ki december elsején a Hunyadi utca Dugovics Titusz és Gátfő utcák kereszteződéseibe.

A döntés kapcsán a Városüzemeltetési Irodától korábban azt a tájékoztatást kaptuk, az eddig megszokott forgalmi renden lakossági kérésre, a Hunyadi utca átmenő forgalmának csökkentése, és az ismétlődő balesetveszélyes helyzetek elkerülése érdekében változtattak.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az utcában továbbra is azt láthatjuk szinte nincs olyan napszak, vagy pillanat, hogy a szabályosan közlekedő autósokkal, a tiltás ellenére, figyelmetlenségből, vagy a behajtani tilos táblák szándékos figyelmen kívül hagyásával, egyesek szembe autózzanak, ezt pedig a továbbra is gyakorta arra járó civil rendőrautó és rendőrjárőr árgus szemekkel figyeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában