Példás helytállás a járvány idején

2021.02.09. 14:00

Ismét bizalmat kaptak a megyei kórházigazgatók

Megerősítették intézményvezetői tisztségükben a megye városi kórházainak főigazgatóit.

Napló

20210208 Veszprém Töreki-Vörös Ibolya főigazgató átadta a megyei városi kórházak vezetői kinevezéseit a Csolnoky Ferenc Kórházban Havrilla Gyula, Lang Zsuzsanna, Töreki-Vörös Ibolya, Nagy Zoltán, Vermes Tamás Károly Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató és Töreki-­Vörös Ibolya megyei intézményvezető javaslata alapján megerősítette a városi kór­házak vezetőit intézményvezetői feladatainak további ellátásában.

A bizalom alapja, hogy mindegyik kórházvezető a tőlük elvárható legjobb tudással végezte munkáját.

Az elmúlt időszak veszélyhelyzetében is példásan helytálltak a kórházvezetők, emelte ki Töreki-Vörös Ibolya.

A jövőben a tapolcai Deák Jenő Kórházat Lang Zsuzsanna, a pápai Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőt Havrilla Gyula, az ajkai Magyar Imre Kórházat Nagy Zoltán, a Zirci Erzsébet Kórház és Rendelőintézetet Vermes Tamás irányítja.

Havrilla Gyula, Lang Zsuzsanna, Töreki-Vörös Ibolya, Nagy Zoltán és Vermes Tamás a megbízólevelek átvételekor a Csolnoky Ferenc Kórházban Fotó: Penovác Károly/Napló

A megbízások átadását követően a főigazgató asszony közös munkára és gondolkodásra hívta vezetőtársait azzal, hogy az egészségügy komoly átalakítások előtt áll.

– A feladat nem kevés, de együtt gondolkodva a megye egészségügyi ellátását még biztonságosabbá tudjuk tenni, hiszen ez a célunk, és betegeink is ezt várják el tőlünk. A jónál is lehet jobbat. Mi a kórházért vagyunk, a kórházaink pedig a betegekért – fejezte be üdvözlő szavait Töreki-Vörös Ibolya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában