2022-ben adják át

2021.04.07. 21:17

Új épületet kap a Balatonfüredi Járási Hivatal

Aláírta a Veszprém Megyei Kormányhivatal Balatonfüredi Járási Hivatala új épületének kivitelezéséről szóló szerződést Takács Szabolcs kormánymegbízott és Kis Szabolcs, az építő V-BER Mérnöki és Tender Kft. ügyvezetője, közölte lapunkkal a Veszprém Megyei Kormányhivatal.

Kovács Erika

Forrás: Veszprém Megyei Kormányhivatal

A kormányhivatal közleményében kifejtette, Takács Szabolcs elmondta: a 255 négyzetméteres, teljesen új épületrészben a füredi népegészségügyi, foglalkoztatási és építésügyi osztály munkaállomásai és ügyfélterei kapnak helyt, az épület előtt parkolók és mozgáskorlátozott parkolóhelyek állnak majd az ügyfelek rendelkezésére.

A kormánymegbízott köszönetet mondott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek a projekt költségvetésének rendelkezésre bocsátásáért, valamint Kontrát Károly országgyűlési képviselőnek és Bóka Istvánnak, Balatonfüred polgármesterének az építkezés megkezdéséhez nyújtott támogatásukért. Kiemelte, hogy Balatonfüred az épületnek helyt adó telket térítésmentesen bocsátotta a kormányhivatal rendelkezésére és a tervezési költségeket is átvállalta.

Az új hivatali ingatlan kivitelezési költsége bruttó 348 millió forint. Az épületet a tervek szerint 2022-ben adják át.

Információnk szerint az új járási hivatal Balatonfüreden, a Kossuth Lajos utca 26. szám alatt épül meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában