visszapillantó

2021.11.08. 17:30

A meztelenül karambolozó sofőr rejtélye és szirénázó tűzoltóautó a belvárosban – a múlt hét legolvasottabb hírei

Összeállításunkban megtalálhatja azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Fotó: Kovács Erika/Napló

5. Vonattal ütközött össze egy autó Pápánál

Egy Balatonszentgyörgy és Győr között közlekedő Helikon InterRégió személyvonattal ütközött egy személyautó Pápa térségében. A vonaton mintegy harmincan utaztak, az autóban csak a vezetője tartózkodott. A teljes cikket ITT olvashatja.

4. Hamarosan elkészül a megyeszékhelyet elkerülő út több szakasza is

A Veszprémet elkerülő 8-as út a litéri elágazótól a balatonfüredi csomópontig megújul. A kivitelezés készültségi foka 58 százalék jelenleg, írta kérdéseinkre küldött válaszában a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. A teljes cikket ITT olvashatja.

3. Halálos munkahelyi baleset Ajkán: Felfüggesztett büntetést kaphat a rakodógép vezetője

Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt egy rakodógépet vezető 48 éves férfival szemben, aki elütötte munkatársnőjét tolatás közben tavaly január 7-én, derült ki a főügyészség tájékoztatójából. A teljes cikket ITT olvashatja.

2. Szirénázó tűzoltók érkeztek egy veszprémi házhoz

Szirénázó tűzoltók vonultak Veszprémben egy Kossuth utcai házhoz, ezt láttuk a helyszínen szombaton este. A teljes cikket ITT olvashatja.

1. Nem csak egy holttestet találtak a rendőrök a meztelenül vezető férfi leégett, dörgicsei házában

Miután feltételezhetően megölte a feleségét és felgyújtotta a házukat, Cs. Gábor anyaszült meztelenül beült a volán mögé, majd elrántotta a kormányt és Nemeskeresztúrnál frontálisan ütközött az arra haladó autóval. A teljes cikket ITT olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában