Spórolás mesterei

2021.11.19. 07:00

Kalandpark a Közgázban

Polgár Bettina

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium a takarékossági világnaphoz kapcsolódóan ötödik alkalommal szervezte meg a Kalandpark a Közgázban a takarékosság jegyében elnevezésű versenyt, melyen a résztvevőknek lehetőségük nyílt a Spórolás mesterei cím elnyerésére. Idén négy iskolából (Tarczy, Munkácsy, Szent István és Weöres iskola) összesen 5 csapat vett részt a versenyen.

A Spórolás mesterei címet végül a Szent István Római Katolikus Általános Iskolából érkezett csapat nyerte el. Az első három helyezett oklevelet és könyvutalványt kapott, emellett minden résztvevő csapat emléklapot vehetett át. A rendezvény egyúttal pályaorientációs célt is szolgált, a résztvevő általános iskolák tanulói megismerkedhettek az iskola életével, oktatóival, valamint játékos feladatokon keresztül bepillantást nyerhettek az intézmény által oktatott szakmákba is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában