Összefoglaló

2022.01.17. 19:00

Gyász és megújuló útszakasz – a hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték a héten.

Csabrendeken temették el a Tapolcánál elhunyt testvérpárt

 

Több ezren kísérték utolsó útjára a 17 éves Dórát és testvérét, a 20 éves Zoltánt a csabrendeki temetőben január 12-én, akik vasúti balesetben hunytak el Tapolcánál, újévkor. A fiatalok sírját virágerdő borította.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

 

Mozdonyvezetők rémálma: Pirosban közlekedők a síneken

 

Szörnyű, hogy meghalt négy fiatal a tapolcai vasúti átjáróban újévkor, ahol piros lámpánál hajtott a sofőr a sínekre, nem is beszélve összetört családjaikról, de a mozdonyvezetőnek is borzalmas megélni egy ilyen tragédiát! Rémálom látni a fülkében, amikor pirosban mennek az emberek a sínekre, fogalmaz Szabó Ferenc, székesfehérvári nyugdíjas mozdonyvezető, aki 30 évet töltött el a pályán, és körültekintőbb közlekedést javasol.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

 

Megújul a Veszprémet Balatonalmádival összekötő útszakasz

 

Nyárra megújul a megyeszékhely és Balatonalmádi közötti út több mint négy kilométeres szakasza. Több olvasónk is jelezte, hogy leromlott a 7217-es út állapota, amelynek forgalma a déli elkerülő építése miatt az utóbbi hónapokban jelentősen megnövekedett. Megkerestük a közútkezelőt, tervben van-e az útszakasz felújítása.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

 

Tragédiába torkollt a kutyatámadás Kőszegen – borzasztó dolog történt
 

Megdöbbentő eset történt a Kőszeg közelében található Királyvölgyben. Felkavaró kutyatámadásról számoltak be a Facebookon. A Kőszegi-hegységben a királyvölgyi tanösvény környékén egy német juhászkutya rátámadt egy fiatal vaddisznóra és halálra marcangolta. 

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

 

Nem sárkány, egy furgon okádta a füstöt Veszprémben (videó)
 

Olvasónk szemből találkoztak a kisteherautóval, kaptak rendesen az utastérbe a kipufogógázból. 

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában