Továbbtanulás

2022.01.18. 20:00

Online nyílt napot szervez a Pannon Egyetem

A Pannon Egyetem a járványhelyzetre való tekintettel online formában rendezi meg soron következő nyílt napját 2022. január 19-én, szerdán 18:00 és 20:00 között.

Horváth Virág

Nem sokkal az Educatio Nemzetközi Szakkiállításon való részvétele után a Pannon Egyetem szerdán ismét teret ad a fiataloknak, leendő hallgatóknak és szüleiknek, hogy informálódjanak az intézmény képzéseiről, lehetőségeiről. 

 

Kristóf Orsolya, a Pannon Egyetem marketingmunkatársa elmondta, az Educatio kiállításon több száz érdeklődőt vonzott a Pannon Egyetem és a Veszprém- Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa közös standja. – A személyes résztvevők tekintetében csütörtökön és pénteken látogattak el a legtöbben a rendezvényre. Leginkább a Mérnöki Kar, az informatikai képzések, valamint a zalaegerszegi képzési helyen a Gazdálkodási Kar képzései iránt érdeklődtek a leginkább a diákok, ám a Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar képzési palettája is nagyon vonzotta az érdeklődőket – tette hozzá.

 

Szerdán már az online nyílt napon ismerkedhetnek a diákok a Pannon Egyetem képzéseivel. – Szerettünk volna személyesen találkozni a leendő hallgatóinkkal, ám a koronavírus-járvány miatt az online megvalósításra esett a választásunk, hiszen senkit nem szerettünk volna korlátozni. Este hatkor kezdődik a rendezvény, hogy a szülők és gyermekeik közösen vehessenek részt rajta, és mindenki a saját érdeklődési körének megfelelően tudjon tájékozódni a képzéseinkről – emelte ki Kristóf Orsolya.

 

Az online nyílt nap főszervezője, a Pannon Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Kommunikációs Igazgatóság munkatársa, Pálinkás Roland elmondta, a rendezvény diákközpontú és nyitott lesz, mindenki bátran felkeresheti a számára szimpatikus képzési helyeket online. – Új koncepcióval készültünk idén, szeretnénk egy jelenléti nyílt nap struktúráját és hangulatát visszaadni a virtuális térben. Nem lesznek kötelező programok, nem kell végighallgatni olyan előadásokat, amik nem relevánsak az érdeklődőknek. Ingyenes videochat platformokon várják a karok és képzési helyek munkatársai és hallgatói az érdeklődőket, valamint partnereink is bekapcsolódnak, például a Pannon KözTér, vagy a DiákHitel Központ is – mondta el Pálinkás Roland.

 

A nyílt nap ideje alatt különböző felületeken és virtuális szobákban várják az érdeklődőket. A felvételi eljárás során a felvételizőknek február 15-ig kell eldönteniük, melyik egyetemen szeretnének továbbtanulni.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában