Kutyapárt

2022.03.29. 13:00

MKKP: átláthatóság és béremelések

Domján Ákos Donát a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) országgyűlésiképviselő-jelöltje Veszprém megye 4-es számú választókerületében.

Napló

Domján Ákos Donát kiemelte: céljaik között szerepel az elvándorlás megfékezése, bérlakásprogram kialakítása

Domján Ákos Donát programjukkal kapcsolatban a Naplónak nyilatkozva kifejtette, nagyon fontosnak tartják a közbeszerzési rendszer újragondolását, az átláthatóság és a felelősség biztosítását az állami döntések tekintetében, valamint a részvételt a demokratikus döntéshozatalban. Továbbá visszaállítanák a környezetvédelmi minisztériumot, illetve szorgalmaznák az euró lehető leggyorsabb bevezetését Magyarországon.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt programjának része a külszolgálat adómentességének eltörlése, emellett pedig visszaadnák a tűzoltóknak és a rendőröknek a korkedvezményes nyugdíjat. Oktatási minisztériumot is kialakítanának, és azonnali, százszázalékos béremelést biztosítanának a pedagógusoknak, az óvodapedagógusoknak, továbbá gondoskodnának a szabad tankönyvválasztásról, illetve az egyházi és állami oktatási intézmények finanszírozási egyenlőségéről.

Kiemelt céljaik között szerepel egyebek mellett az elvándorlás megfékezése, bérlakásprogram kialakítása. Támogatnák a kisebb helyi közösségek sportéletét, valamint az egészségügyi dolgozók béremelését, míg a várólistákat a magánszolgáltatók bevonásával csökkentenék az egészségügyben. Az MKKP programjához tartozik a visszamenőleges jogalkotás megszüntetése, valamint az isztambuli egyezmény ratifikálása.

– Mindez csak egy kis része a megoldandó problémáknak, de ha a Magyar Kétfarkú Kutya Párt bekerül a parlamentbe, azon fogunk dolgozni, hogy minden legyen jobb – tette hozzá lapunknak nyilatkozva Domján Ákos Donát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában