Programok

2022.08.23. 18:00

Horgászverseny, légvár, arcfestés és tombolasorsolás - Mulatott Malomsok

Horgászverseny, légvár, arcfestés, tombolasorsolás és zenei programok sora színesítette a malomsoki falunapot.

Polgár Bettina

A színpadi programok sora a malomsoki Cseperedő Kiskópék gyermek néptánccsoport fellépésével indult

Forrás: önkormányzat

A falunap a gyermekek horgászversenyével indult a Marcal-hídnál, majd délután Fintáné Dóra Mária, Malomsok polgármestere köszöntötte a résztvevőket.

A színpadi programok sora a malomsoki Cseperedő Kiskópék gyermek néptánccsoport fellépésével indult. Mint megtudtuk, a kicsik tánccsoportja az idei éven alakult, a táncokat és az énekeket Orbánné Nagy Hajnalka tanította a kicsiknek. Az óvodáskorú gyermekek nagy tapsot kaptak a közönségtől. Ezt követően Mészáros Adrián retróslágereket énekelt, majd Szórádi Árpád és a Hangvilla Dalkör dalai után a Decsi Fivérek könnyűzenei műsora megalapozta a további jó hangulatot, melyet csak fokozott az Ajkáról érkezett BAHAR Hastánccsoport előadása. A helyi civil szervezeteket képviselve léptek színpadra a Malomsoki Menyecskék, illetve a Szikrák tánccsoport. 

A falunap sztárvendége a Matyi és a Hegedűs volt, akik fergeteges bulihangulatot teremtettek. Vacsora, ízletes marhapörkölt is várt a résztvevőkre. 

A gyermekek szórakozásáról számos kísérőprogram gondoskodott: légvár, ugrálóvár, mozgásfejlesztő játék, trambulin, lufihajtogató bohóc, arcfestés egyaránt rendelkezésre állt, nagy népszerűségnek örvendett a csillámtetoválás, illetve lehetőség nyílt sétakocsikázásra is. Nagy sikert aratott a Bakonyjákói Íjász és Hagyományőrző Egyesület bemutatója, mely során kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatták és megmutathatták ügyességüket.

Fintáné Dóra Mária kiemelte, köszönet illet mindenkit, aki munkájával és támogatásával hozzájárult a falunap sikeres lebonyolításához, és azon dolgozott, hogy mindenki jól érezze magát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában