Jó alkalom a kikapcsolódásra

2022.10.14. 10:00

Testvértelepülési találkozót tartottak Mihályházán

Testvértelepülési találkozót tartottak Mihályházán változatos programokkal, a felvidéki Csallóköznádasd és az erdélyi Csíkszentmihály község részvételével.

Polgár Bettina

Az eseményen fellépett a Fáraó együttes

Fotó: Polgár Bettina/Napló

Mészáros Géza, Mihályháza polgármestere elmondta, ez a jubileumi, ötödik találkozó a sorban. Megtudtuk tőle, Csallóköznádasddal öt éve, Csíkszentmihállyal pedig három éve vannak testvértelepülési kapcsolatban. 
A polgármester rámutatott, a fiataloktól az idősekig egyaránt érkeztek vendégeik, Csallóköznádasdról 24-en, Csíkszentmihályról pedig két család látogatott Mihályházára. 
Az eseményen fellépett a Fáraó együttes, Vadkerti Imre énekes Összetartozunk címmel adott koncertet, zenélt az Omega Tribute zenekar, végül utcabállal zárult a program. Mészáros Géza megjegyezte, Vadkerti Imrét egy korábbi csallóköznádasdi koncerten ismerték meg, azóta az előadó már harmadszor érkezett Mihályházára fellépni.

A testvértelepülési találkozó jó alkalmat ad a beszélgetésre, a kikapcsolódásra
Fotós: Polgár Bettina/Napló

A település vezetője kiemelte, a testvértelepülési találkozó mellett folyamatos a kapcsolattartás Csallóköznádasddal és Csíkszentmihállyal, ennek része, hogy időről időre látogatást tesznek egymásnál. Hozzátette, ez a találkozó pályázati támogatással valósult meg, emellett a vendéglátáshoz felajánlásokat is kaptak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában