Utánajártunk

2022.11.16. 07:00

A teherporta felől léphetnek be a Csolnoky Ferenc Kórházba a mozgásukban korlátozott betegek

A teherporta felől léphetnek be a Csolnoky Ferenc Kórházba a mozgásukban korlátozott betegek, írta kérdésünkre küldött válaszában az intézmény.

Marton Attila

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az elmúlt hetekben több olvasónk is azzal kereste meg lapunkat, hogy hozzátartozó kórházba szállításakor nem lehet megközelíteni autóval az intézmény egyik bejáratát sem, így a rossz egészségi állapotú, nehezen mozgó betegnek komoly nehézséget jelent eljutni a kórházig. A Kórház utca rendkívül meredek, a Mártírok útján jellemzően több száz méterre a kórháztól lehet szabad parkolóhelyet találni. Az intézmény megkeresésünkre közölte, a Csolnoky Ferenc Kórházba érkező, mozgásukban korlátozott személyek a Mártírok útja felőli teherportán – gépkocsibeállón – keresztül közelíthetik meg a kórházat. Hozzátették, részükre két parkolóhelyet tartanak fenn – ezeket külön megjelölték – a be- és kiszállás idejére. A biztonsági szolgálat munkatársai segítik a mozgáskorlátozott személyeket és családtagjaikat a tájékozódásban, zárul a kórház válasza. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában