A jó hangulat garantált volt

2022.12.09. 14:00

Csillámok a hastáncosok bálján

A Sümegi Hastánc Egyesület hagyományos őszi bálján programokban gazdag, jó hangulatú estet rendezett a Várcsárdában.

Tóth B. Zsuzsa

A sümegi Hastánc Egyesület hagyományos őszi bálja idén is programokban gazdag, jó hangulatú esemény volt

Forrás: egyesület

A Test és lélek egyesítése orientális tánccal című pályázat támogatásával szervezett est szlogenje a Csillámból sosem elég kijelentés volt. Ennek megfelelően gyönyörű, csillogó ruhákban, kiegészítőkben vonultak be a terembe a vendégek, ehhez illeszkedett a dekoráció. A vacsora előtt a műsoroké volt a főszerep, Buzási Szabolcs énekelt, majd a freestyle rapper, MC DC Veres Róbert fokozta a hangulatot humort sem nélkülöző előadásával. Varga Alexandra, a Miss Bellydance Hungary címet 2013-ban elnyerő hastáncos előadása és a vacsora után a közös táncé volt a szerep, a talpalávalóról a Gin-Tonic Zenekar gondoskodott.

Az egyesület tagjai bíznak benne, hogy a jövőben még több hasonló programot tudnak majd szervezni, többek között éves gálaműsorukat áprilisban, mely a tánciskola tagjainak nyújt bemutatkozási lehetőséget közönség előtt. Valamint szakmai továbbképzésekre szintén készülnek, hogy tudásukat csiszolhassák. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában