Sport és játék

2022.12.04. 07:00

Játékok, fák és sportszerek: folytatódnak a fejlesztések Tapolcán

A keleti városrészben a téli időszakban is folytatódnak a kivitelezések. Az enyhe időjárás kedvez a munkáknak.

Tóth B. Zsuzsa

Új közösségi sport- és szabadidős parkot alakítanak ki a Kazinczy tér környékén, a fűtőmű mellett, ahol a nyáron majd árnyat adó fák ültetése is folyamatban van. Továbbá szegély készül a sportpályához, egy ivókutat telepítettek, valamint megújul a sportpálya aszfaltburkolata, amely modern és a lábat kímélő gumis réteget kap, és ráfér a felújítás a kerítés oszlopainak sorára. 
Előrelátó módon a nyáron majd árnyékot adó napvitorlák tartóoszlopai ugyancsak a helyükre kerülnek hamarosan. A népszerű Egry utcai játszótér játékai többnyire már újak, modernek, azonban két, mostanra elavult játékot még le kellett cserélni, nem voltak már javítható állapotúak. Azok helyett két másik új rugós játékot telepítenek a területre a napokban. 
Emellett a közelmúltban kialakított Fenyves utcai közösségi térre is új játékokat telepítenek hamarosan a gyerekek örömére. Ott egyelőre majd egy körforgóval és egy csúszdás játékvárral gazdagodik a játszótér. 
Közben a Barackos városrészben már előkészítik a telepítendő negyven napelemes lámpa helyét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában