Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar

2023.01.28. 11:29

Diplomaátadó ünnepséget tartottak a Pannon Egyetemen

Diplomaátadó ünnepséget tartott a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kara pénteken.

Horváth Virág

Fotó: Pesthy Márton

Molnárné Barna Katalin, a Pannon Egyetem rektorhelyettese köszöntőjében kiemelte, az intézmény számára nagy büszkeség, hogy a humán tudományok területén oklevelet szerző végzett hallgatók olyan szakemberek, akik analitikus és komplex látásmóddal, széles alapműveltséggel rendelkeznek. 

– Ott állunk a küszöbön. Ilyenkor akaratlanul is hátranéz az ember, vissza az egyetemre, a városra, és képek villannak fel: zárthelyi dolgozatok, kollokviumok, szigorlatok, és természetesen az utcazene-fesztivál, a VeszprémFest, a Veszprémi Egyetemi Napok. Ezt mind itt hagyjátok, de a kapcsolatotok nem fog megszakadni sem az egyetemmel, sem a várossal, sem a tanulással – mondta el Szauer István, a Veszprém Tankerületi Központ igazgatója ünnepi beszédében.

Navracsics Judit, a modern filológiai és társadalomtudományi kar dékánja beszédében elmondta, különleges ez az idei, az EKF-évben rendezett diplomaátadó. – Mindenképpen ünnep, az életünk egy szakaszának sikeres lezárása – tette hozzá. A dékán kiemelte, bízik abban, hogy az EKF-év nemcsak a város és az egyetem jó hírét viszi majd a világban, de találkozási pontként is szolgál a végzett hallgatók és az egyetem között. 

Az ünnepség műsorát Nyőgér József zongorajátéka színesítette. A diplomaátadón nappali és levelező munkarendben alap-, mester- és posztgraduális képzés végzősei vették át az oklevelet, diplomát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában