Nem adják fel

2023.01.16. 18:18

Határozatlan időre bezáratták a Viadukt Éttermet

Egy bejelentés alapján határozatlan időre bezáratta a NÉBIH a Viadukt Éttermet. Istenes Sándor ügyvezető első gondolata az volt, hogy véglegesen lehúzzák a rolót, de a kollektíva összefogott és folytatni szeretnék.

Cseh Zoltán

Megszűnik a Cserhát Kft. is, végleg lezárul egy korszak Veszprémben

Fotó: Cseh Zoltán

Bejelentés érkezett a NÉBIH felé, hogy valaki csótányt látott - vallotta be Istenes Sándor ügyvezető, hozzátéve, erre bizonyíték nincs. - Decemberben két alkalommal is végeztettünk csótányírtást összesen 110 ezer forint értékben, értetlenül állunk a bejelentés előtt - jegyezte meg szomorúan.

A Viadukt Étterem az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanban működik. A közelmúltban elkezdődtek az egyeztetések a felújítással kapcsolatban. - Vannak hibák az étteremben, az ember hibázik, de ételfertőzésünk, ételmérgezésünk hosszú évek óta nem volt - mondta el érdeklődésünkre az ügyvezető. - Úgy érzem, óriási a távolság az élelmezési törvény és a realitás között, szinte betarthatatlan. A NÉBIH jegyzőkönyvet felolvastam a kollégáknak, ők azt mondták, vágjunk bele - emlékezett vissza. - Mi arra törekszünk, hogy a vendégek rendes ételt kapjanak, az ellenőr azonban csak a jogszabályokat látja. Itt kaphatna helyet a lélek, látni a másik ember erőfeszítéseit és a vendégeket, akiknek ízlik, amit kapnak tőlünk - vetette fel Istenes Sándor.  

A bezárás miatt kedden több száz ember hiába keresi fel az éttermet, éhesen kell új helyet találniuk, illetve két óvodának sem tudnak ebédet szállítani. - Kértem határidőt a hiányosságok pótlására, de nem kaptam. Már intéztem festőket, újabb rovarirtást. Meglátjuk…
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában