Közönségszavazás

2023.01.23. 13:42

Már lehet szavazni Veszprémre

Megnyílt a közönségszavazás a European Best Destinations szervezet weboldalán Európa legjobb úti céljára. Magyarország legnépszerűbb úti céljaként, az ország képviseletében egyedüliként 2023-ban Veszprém indul a megtisztelő címért – adta hírül a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

Napló

Forrás: Pixabay-illusztráció

A Veszprém–Balaton-térség egyedülálló módon, egységes élményrégióként viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet 2023-ban, melynek népszerűségét tovább erősítheti a European Best Destinations 2023 megmérettetésen való veszprémi sikeres részvétel. A cím megálmodói együttműködnek az Európai Bizottság által létrehozott EDEN hálózattal és további mintegy 300 turisztikai partnerrel, hiszen fő célkitűzésük kezdettől fogva az európai turizmus és kultúra népszerűsítése.

Az online szavazás február 10-ig tart, ekkor adhatók le a voksok. Minden szavazat számít, hogy Veszprém, a királynék városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is az első helyre kerüljön.

Nemcsak Veszprém nemzetközi hírnevének és presztízsének növelése miatt érdemes szavazni, hanem értékes nyereményért is. Veszprém város turisztikai közösségi oldalán, a Visit Veszprém oldalon a nyereményjátékon vehet részt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában