Jézuska expressz

2023.01.13. 08:00

Megajándékozták a füredi gyerekeket a vállalkozók

Jézuska expressz elnevezéssel, Vogronics Katalin balatonfüredi vállalkozó ötletére 58 füredi gyermeket ajándékoztak meg karácsonyra a városban élő, illetve a füredi kötődésű vállalkozók.

Kovács Erika

Vogronics Katalin balatonfüredi vállalkozó ötletére 58 füredi gyermeket ajándékoztak meg karácsonyra a városban élő, illetve a füredi kötődésű vállalkozók Fotó: Családi

A gyerekek levelet írtak a Jézuskának, amelyben egyebek mellett legót, tabletet, sportcipőket és ruhákat, babákat, boxzsákot, gokartot, fejhallgatót kérek. Az ajándékok összértéke 1,1 millió forint volt. Az ötletgazda azt mondta, minden kívánságot, kérést teljesítettek, és nagyon meghatódtak, amikor átadták az ajándékokat, amelyeknek a gyerekek nagyon örültek. Folytatják a vállalkozók a kezdeményezést, amivel céljuk az, hogy közelebb hozzák egymáshoz a helybeli, illetve a balatonfüredi kötődésű embereket. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában