Elismerés

2023.01.27. 18:00

Országos díjat nyert a veszprémi turisztikai honlap

A város hivatalos turisztikai portálja, a veszpreminfo.hu nyerte Az Év honlapja 2022 díjat turizmus kategóriában, tájékoztatott a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

NA

Bérczi Beáta az elismeréssel

Forrás: Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

Az Év Honlapja felhívásra beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazták. Az elbírálás legfőbb szempontjai között szerepel a dizájn, azaz a honlap vizuális megjelenése, a felhasználói elégedettség és élmény. A döntés során súlyozottan számított, hogy a honlap tartalmi része mennyire támogatja a marketingcélok megvalósítását. A nevezők kreativitását, találékonyságát is kiemelten értékelték a bírálat során, közölte a honlapot tervező, elkészíttető és üzemeltető Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 

Forrás: Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 

Hozzátették, a turisztikai portál a mai látogatói és technológiai elvárásoknak megfelelő, felhasználóbarát menürendszert és aktuális információkat tartalmaz. Az oldalon könnyen kezelhető, személyre szabott megoldással éjjel-nappal foglalható csomagmegőrzés és idegenvezetés is. A díjat Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője és Bodogán-Takács Zsuzsanna, a honlapot fejlesztő Interword Kft. operatív vezetője vette át. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában