Balesetveszélyes a betonlap burkolat

2023.01.31. 19:00

Sürgető az út- és járdafelületek javítása és a közvilágítás bővítése a Jutasi úti lakótelep északkeleti részén

Az idei költségvetésre vonatkozóan számos javaslattal élt Gerstmár Ferenc önkormányzati képviselő.

NA

Forrás: Facebook/ Gerstmár Ferenc

A napokban a polgármester egyeztetett az egyéni választókerületi képviselőkkel. Gerstmár Ferenc, a 2-es számú választókerület önkormányzati képviselője prioritásokat is megfogalmazott. Ezek között van a közvilágítás bővítése, az út- és járdafelületek javítása, újak kialakítása.

A Haszkovó utca 39. déli oldalán a közvilágítás nincs kiépítve. Hasonló a probléma a Haszkovó utca 27-től a Gábor Áron utca 4. irányában, tájékoztatta a sajtó képviselőit Gerstmár Ferenc. A Haszkovó utca 25. déli oldalán, az épület mellett elhaladó gyalogosfelület betonlap burkolata több helyen megsüllyedt, balesetveszélyes, esőzés esetén nagy tócsák gátolják az átjárást. A járda teljes megújítása indokolt. A Damjanich János utca 1/A és 3/A épület közötti átjáró betonlapjait a gyökerek elmozdították. Stabil, egyenletes felületű átjáró szükséges a meglévő külső és belső járda közé. A képviselő járda építését szorgalmazza az Aradi vértanúk utca északi oldalán.

Gerstmár Ferenc kezdeményezte a Damjanich János utca út- és járdafelületein több helyen tapasztalható hibák, kátyúk javítását. A városüzemeltetési irodától azt a visszajelzést kapta, hogy megrendelték a javításokat, kérték a kivitelezőt, menjenek végig a területen, és ahol szükséges, ott intézkedjenek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában