Irány a szabadba!

2023.01.24. 15:00

Téli tesióra: Egy, kettő, szánkózás!

Amint esik a hó, mindig gyorsan kihasználják a lehetőséget arra az olaszfalui iskola pedagógusai, hogy a hideg évszakban a szabadban tartsák meg a testnevelésórát. Így hétfőn a falu focipályájára vitték a diákokat.

Rimányi Zita

Vidám pillanatokban nem volt hiány

Forrás: Villax-iskola

A szokásos feladatok, gyakorlatok helyett ezúttal szánkóztak, hóembert építettek, élvezték a sok havat és ugyanúgy sokat mozogtak, mint amikor a tornateremben vannak – tájékoztatta lapunkat Hontai Hajnalka, a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Villax Ferdinánd Tagiskolájának tagintézmény-vezetője. Ilyen egy igazán kellemes téli tesióra. 

Forrás: Villax-iskola

A nagy hógombócok formálására, a vidám csúszkálásokra akár még felnőttkorukban is emlékezhetnek a gyerekek és azt is meg kell jegyeznünk, hogy nyáron is az egyik legkülönlegesebb, legszebb hazai sportpályának számít az olaszfalui, mert gyönyörű kilátás nyílik róla a község és az eplényi sípálya közt húzódó völgyre, a környező hegyvonulatokra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában