Közgyűlés

2023.01.16. 17:30

Tettrekészek a várpalotai és pétfürdői kertbarátok

Beszámoló közgyűlést tartott a Várpalota-Pétfürdő Kertbarát Kör Egyesület a napokban a várpalotai inkubátorházban. Az eseményen Molnár Ferenc egyesületi elnök ismertette a 2022-es évről szóló beszámolót, valamint az idénre tervezett programokról is beszélt.

Szabó Péter Dániel

Molnár Ferenc elnök és Gelencsér István elnökségi tag a várpalotai közgyűlésen Fotó: Szabó Péter Dániel

Elmondta, tavaly rendeztek érdekes szakmai prezentációkat, előadásokat és kirándulásokat. Februárban zenés disznótort, áprilisban megyei borversenyt és a szakmai vetélkedőt, szeptemberben pedig a Várpalotai Napok keretében kistérségi kiállítást szerveztek.

Pályázati forrásból benzinmotoros ágaprítókat, akkumulátoros gépeket és mobil hangfalat is vásárolt az egyesület – ismertette Molnár Ferenc. Hozzátette, a 2023-as év gazdaságilag sokkal nehezebb lesz, ennek ellenére igyekeztek színes programtervet összeállítani. Reményeik szerint összesen nyolc szakmai előadást hallgathatnak meg idén az érdeklődők többek között a vetőmagokról a zöldség-, gyümölcs- és szőlőtermesztésről, valamint a borászatról. Emellett lesz márciusban metszési bemutató is.  

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában