Sikeres három év

2023.02.20. 10:00

A szalagavató szólt a múltról és a jövőről

A közelgő vizsgákon a diákok bebizonyíthatják elsősorban önmaguknak, tanáraiknak, oktatóiknak, hogy sikeres volt az elmúlt három év, eredményes volt a család, a gyakorlati hely és az iskola együttműködése, fogalmazta meg ünnepi köszöntőjében Szíj Edina osztályfőnök az Ajkai Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bercsényi Miklós Intézményegysége szalagavató ünnepségén február 17-én.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati László

A ballagásra és szakmai vizsgára készülők diákélete a vírus miatt hosszabb ideig  az online térben zajlott,  iskolai élmények, közösségépítés helyett a számítógép előtt. A tizedik osztályban kellett visszatérniük a tantermi oktatásba, amely a többségnek zökkenőmentesen sikerült. Ezt nemcsak a tanulmányi eredmények bizonyítják, hanem a különböző versenyeredmények is. 

A szalagavató szól a múltról, az emlékekről, az együtt töltött évekről és a jövőről. Ma nehéz a jövőt tervezni, nagyok a kihívások, de könnyebb annak, akinek célja van. A célhoz hozzá lehet rendelni a feladatot, és aki jól végzi azt, sikeres lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában