Országos Szakmai Tanulmányi Verseny

2023.02.14. 13:00

Bánkis diákok a megye legjobbjai

Kiválóan szerepeltek  az Ajkai Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bánki Donát Intézményegysége 13. évfolyamos technikus tanulói az  Országos Szakmai Tanulmányi Verseny területi  fordulóján. Az idei tanévben két szakmában indultak a diákok.

Tisler Anna

Pálinkás Roland, Fábián Tamás, Bódai Viktor, Futó Dávid Levente, Simon Barnabás, Böröczky Ádám, Konkoly Alex Norbert Fotó: iskola

 

A műszaki informatikusoknál Futó Dávid Levente, Bódai Viktor, Pálinkás Roland és Konkoly Alex Norbert kiváló eredményt ért el. Futó Dávid Levente, aki ősztől a Pannon Egyetem Műszaki Informatika Karán folytatja tanulmányait, az országos rangsorban a 12., Veszprém megyéből az első helyen végzett. Felkészítő tanáruk Mráz-Heiser Zsuzsa, Harsányi János és Gombos Tibor. 

A mechatronikai technikus  tanulók közül Simon Barnabás  62 százalékos teljesítménye országos 20. helyet és megszerzett technikusi, jeles írásbeli vizsgaeredményt ér. Szépen teljesített Böröczky Ádám és Fábián Tamás. Felkészítő tanáruk Harsányi János és Simaházi Rudolf. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában