Fáradhatatlan, értékteremtő munka

2023.02.14. 15:00

Országos elismerést kapott a pápai horgász

Zúgó tapsban és megható pillanatokban sem volt hiány a Pápai Húsos Horgász Egyesület közgyűlésén. A Magyar Országos Horgász Szövetség ugyanis ezen az alkalmon tüntette ki az egyesület elnökét, Orbán Pétert.

Haraszti Gábor

Orbán Péter 2006 óta vezeti a horgászegyesületet

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A Húsos tagsága a legnagyobb titokban szervezte meg az átadót, így az egyesület elnöke igencsak meglepődött, amikor a közgyűlés kezdete után nem sokkal megjelent Bokor Károly, a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) alelnöke és átadta az emlékplakettet és a serleget.

– Nagyon komoly elismerés, amelyet ma Szűcs Lajos elnök és a Mohosz nevében Péternek átadtam – mondta az alelnök. – Ezzel az aprósággal köszöntük meg azt a fáradhatatlan, értékteremtő munkát, amelyet az elmúlt 25 évben végzett. Nagyon sokat dolgozott az egyesület érdekében, a tó és környéke is egyre komfortosabbá válik.

Orbán Péter láthatóan meglepődött és meghatódott az elismeréstől.

– Nehezen tudok megszólalni, egyáltalán nem számítottam rá – mondta a kitüntetett, aki az 1980-as évek közepe óta tagja a Húsosnak. – Külön öröm, hogy családom és a tagság előtt vehettem át az elismerést, ennél nagyobb örömöt nem is okozhattak volna. Köszönöm mindenkinek, aki megszervezte ezt a délelőttöt, és hálás vagyok a Mohosznak, hogy gondoltak rám. A 472 taggal működő Húsos HE-nél nagyon aktív horgász- és közösségi élet folyik, tavaly is rengeteg tervünket valósítottuk meg, és idén sem tétlenkedünk, töretlen lelkesedéssel és sok tervvel vágunk neki a 2023-as évnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában