Nőnapi köszöntés

2023.03.14. 14:00

Bátor férfiak sanzonokat énekeltek a nőknek

Rendhagyó módon versekkel, sanzonokkal teletűzdelt ünnepi műsorral köszöntötték a magyarpolányi hölgyeket a takaros sváb településen.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Sanzonokat és operettslágereket is énekeltek

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A műsor azért volt rendhagyó, mert a helyi képviselő testület férfi tagjai az idén először döntöttek úgy, hogy hagyományteremtő szándékkal minden évben saját maguk által előadott, zenés verses műsorral köszöntik a magyarpolányi nőket a közelmúltban felújított Zöld Élet Háza nevű közösségi házban. A polgármester és az alpolgármester, valamint további két bátor képviselő zongorakíséret mellett adta elő a sanzonokból, operettslágerekből és versekből álló műsort, melyet a terített asztaloknál helyet foglaló hölgyek vastapssal, ovációval, vissza-vissza felkiáltásokkal díjaztak. A versektől a könnyed slágereken átívelő műsort a meghívott vendégek aprósütemények és üdítő fogyasztása mellett hallgatták végig, majd az előadás végén a képviselők által felszolgált zsíros kenyerek elfogyasztásával zárult az este.  

Rendhagyó volt a nőnapi műsor azért is, mer először szólalhatott meg közönség előtt az az elektromos zongora, melyet a Magyarpolányi Német Nemzetiségi Egyesület pályázati támogatásból vásárolt a falu számára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában