Ünnep

2023.05.12. 09:00

Az édesanyákat köszöntötték Kolontáron

Az anyák napja minden évben jelentős ünnep a világ számos országában, így Magyarországon is. Május 7-én a kolontári gyermekek dalcsokrokkal ajándékozták meg az édesanyákat, nagymamákat és dédmamákat, hogy kifejezzék hálájukat és szeretetüket. Az ünnepre összegyűlteket Holczer Kolos köszöntötte a Kolontár Jövőért Alapítvány nevében.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Az Orgona ága című dalt is énekelték a gyerekek Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A gyerekek szavalatokat adtak elő, dalokat énekeltek. Az ünnepi műsoron keresztül a gyermekek nemcsak tehetségüket mutatták meg, hanem az is kiderült, mekkora szeretet, féltés lakozik a szívükben.

Megmutatták, hogy az anyák napjának ünneplése sosem érhet véget, mert az anyukák, nagymamák és dédmamák életünk részei, akiknek tisztelettel tartozunk. És ahogy az ünnepi műsor is bizonyította, a gyermekek szeretete és megbecsülése sem múlik el soha. A műsorban részt vett Molnár Anna, Libárdi Lilla, Velenczei Anton, Sali Véda, Holczer Abigél, Torma Viola, Réfi Bíborka és Réfi Hedvig, gitározott Horváth Attila. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában