Ünnep

2023.05.12. 09:00

Az édesanyákat köszöntötték Kolontáron

Az anyák napja minden évben jelentős ünnep a világ számos országában, így Magyarországon is. Május 7-én a kolontári gyermekek dalcsokrokkal ajándékozták meg az édesanyákat, nagymamákat és dédmamákat, hogy kifejezzék hálájukat és szeretetüket. Az ünnepre összegyűlteket Holczer Kolos köszöntötte a Kolontár Jövőért Alapítvány nevében.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Az Orgona ága című dalt is énekelték a gyerekek Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A gyerekek szavalatokat adtak elő, dalokat énekeltek. Az ünnepi műsoron keresztül a gyermekek nemcsak tehetségüket mutatták meg, hanem az is kiderült, mekkora szeretet, féltés lakozik a szívükben.

Megmutatták, hogy az anyák napjának ünneplése sosem érhet véget, mert az anyukák, nagymamák és dédmamák életünk részei, akiknek tisztelettel tartozunk. És ahogy az ünnepi műsor is bizonyította, a gyermekek szeretete és megbecsülése sem múlik el soha. A műsorban részt vett Molnár Anna, Libárdi Lilla, Velenczei Anton, Sali Véda, Holczer Abigél, Torma Viola, Réfi Bíborka és Réfi Hedvig, gitározott Horváth Attila. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában