Ballagás Balatonalmádiban

2023.05.06. 07:00

Az élet szép, és nem mindegy, hogy élünk!

Dudásné Pirik Mariann, a Balatonalmádiban lévő Magyar–Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium intézményvezetője mondott köszöntőt május 5-én a 69 végzős diák ballagási ünnepségén, melyen részt vett Kontrát Károly ország­gyűlési képviselő és Fabó Péter polgármester is.

Kovács Erika

Elbúcsúztak egymástól és az iskolától a két tannyelvű gimnázium végzős diákjai

Fotó: képviselői iroda/Gáspár Ákos

– A nagy útban nincsen semmi rejtély. Az ég hatása: jónak lenni, a földé a bőség, az emberé a rend. Mindenkinek egyetlen dologra van szüksége, igazán élni! – idézte Hamvas Béla írót Dudásné Pirik Mariann. Az intézményvezető így köszöntötte a végzősöket, osztályfőnökeiket, a szülőket, a vendégeket, az iskola munkatársait, tanulóit. Az igazgató köszönettel beszélt a pedagógusok munkájáról, a család támogatásáról, a szülői munkaközösségről is. 

Az ünnepi gondolatok után a ballagási menet kisétált a díszudvarra, ahol a legkiválóbb végzősöknek oklevelet, könyvjutalmat adtak. Köves Réka 12. B osztályos tanuló kapta a legkiválóbbnak járó Patrik-díjat. Ajándékot kaptak a leány-kézilabdacsapat tagjai és a kiváló véradók is. 

A ballagáson elköszöntek egymástól a diákok, majd a fiatalabbak szép műsorral ajándékozták meg a végzősöket és a megjelenteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában