Lesz ez még több is!

2023.05.24. 17:00

Jubileumot ünnepeltek a jutaspusztai nyugdíjasok

A Jutas Nyugdíjas Klub ötéves jubileumi foglalkozását május 23-án rendezték a Jutaspusztai Művelődési Házban. Az eseményen részt vett Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Hegedűs Barbara alpolgármester, valamint Török Lajos, a Veszprémi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke és Adamecz Zoltán, a Jutaspusztáért Egyesület elnöke.

Benkő Péter

A délutáni eseményre szép számban érkeztek a klub tagjai

Fotó: Benkő Péter/Napló

A rendezvényen Szűcs Tamásné és Scheffer Mihályné klubvezetők idézték fel az elmúlt években történteket, emlékezve a közös kirándulásokra, klubfoglalkozásokra, rendszeres programjaikra, az ünneplésekre. Hangsúlyozta a várossal fennálló jó kapcsolatot, amit bizonyít, hogy a veszprémi programokon rendszeresen részt vesz a klub. Céljuk, hogy az együtt töltött időben jól érezzék magukat.

Hegedűs Barbara örömét fejezte ki, mint mondta, igen pozitív, hogy önszerveződő társaságként megalakult a klub, melyet képviselői keretéből igyekszik támogatni, mert fontosnak tartja a hasonló aktív civil szervezetek működését, s bízik benne, a támogatás segíti munkájukat.

Az eseményen Ovádi Péter elmondta, Jutaspuszta élen jár a város közösségi fejlődésében, ez a nyugdíjasklub élettel töltötte meg a művelődési házat. Köszönte kitartásukat, lendületüket, s példaértékűnek nevezte a közösség életét.

Török Lajos elsődlegesen szintén a város vezetésével fennálló jó kapcsolatot emelte ki, mint mondta, jó érzés együtt szervezni az eseményeket. Az elmúlt öt évben végzett folyamatos magas szintű munkájáért elismerő oklevelet adott át a klubnak, további eredményes tevékenységet kívánva. 

A délutáni eseményre szép számban érkeztek a klubtagok, érződött, valóban összetartó közösség szerveződött a jutasi városrész nyugdíjasainak köszönhetően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában