Buszjáratok

2023.06.14. 09:00

Javul a buszközlekedés a Sümeg Zalaegerszeg útvonalon

Június 17-től jelentősen változik a Sümeg - Zalaszentgrót – Zalaegerszeg útvonalon közlekedő autóbuszjáratok menetrendje - derült ki a Volánbusz Közlekedés ZRT minapi tájékoztatójából.

Szijártó János

A Volánbusz Közlekedés ZRT bejelentése szerint június 17-től jelentősen javul a buszközlekedés a Sümeg Zalaegerszeg szakaszon Fotó: Szijártó János

Mint írták, a járatok a hét minden napján ütemes menetrend szerint indulnak, és minden eddiginél több közvetlen kapcsolatot biztosítanak a Sümeg és Zalaszentgrót között elhelyezkedő települések számára Sümegre, Zalaegerszegre, Ajkára és Veszprémbe. Változásban közvetlenül érintett Zalaegerszeg, Zalaszentiván, Kemendollár, Pókaszepetk, Pakod, Zalabér, Zalaszentgrót, Türje, Szalapa, Mihályfa, Óhid, Kisgörbő, Nagygörbő, Döbröce, Sümegcsehi és Sümeg.
Pozitív változás az is, hogy a Zalaegerszeg és Sümeg között közlekedő autóbuszok közvetlen járatként tovább haladnak Sümegtől Devecser, Kolontár, Ajka, Herend érintésével egészen Veszprémig. Ezáltal a Zalaegerszeg és Sümeg között elhelyezkedő településekről Ajka és Veszprém elérhetősége is lényegesen kedvezőbbé válik. Ezzel kapcsolatos bővebb, részletesebb információt a Volánbusz honlapján találhatnak az érdeklődők. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában