Születésnap

2023.08.02. 08:00

Jubilál a pápai Várkertfürdő

Augusztus 13-án egész napos rendezvénnyel ünnepli 20. születésnapját a pápai Várkertfürdő. A kerek évforduló tiszteletére izgalmas és változatos programokkal várják a család minden tagját.

Haraszti Gábor

Forrás: pexels.com

A Várkertfürdő 2003-ban nyílt meg, 2005-ben már a gyógyászati részlege is működött, 2008-ban pedig gyógyfürdővé nyilvánították. A nyitást igyekeznek méltóképpen megünnepelni, melyen remélhetőleg az időjárás is a szebbik arcát mutatja.

A délelőtt folyamán strandkézilabda-torna várja az érdeklődőket, közben ugrálóvár és mászófal ad lehetőséget a gyermekeknek a mozgásra. 11 órától a Tánc Lánc Alapfokú Művészeti Iskola műsora szórakoztatja a vendégeket, majd Kocsis Virgínia egy Aqua fitnesszel várja a mozogni vágyókat. Kora délután Molnár Orsi interaktív gyermekműsora szórakoztatja a legkisebbeket, akiket Rasek Andrea animációs program keretében ügyességi játékokkal és logikai feladatokkal vár. A Győri Búvár SE csapata 13 és 16 óra között biztosít lehetőséget egy valódi víz alatti felfedezésre. A résztvevők átélhetik, hogy milyen teljes búvárfelszerelésben a víz alá merülni.

16 órakor a nap sztárvendége, a ManGoRise lép fel, 17.30 órakor pedig a XX.Várkertfürdő Szépe választás kezdődik, melynek eredményhirdetését 19 órai kezdéssel tartják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában