Jótékonysági süteményvásár

2023.09.13. 18:00

Az Édes Veszprém idén is várja a felajánlásokat

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület az Édes Veszprém elnevezésű süteményvásár megnyitójára várta az érdeklődőket hétfőn a Kossuth utcai nagy posta elé.

Juhász-Léhi István

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Kovács Áron önkormányzati képviselő beszédében megköszönte az egyesület munkáját, és arra biztatta a veszprémieket, hogy hozzanak süteményt, adakozzanak, vásároljanak, mert minden egyes adományforint jó helyre kerül majd. Molnár Roland, az egyesület elnöke megnyitójában elmondta, idén ünneplik 15. születésnapjukat, amire rendkívül büszkék. Csakúgy, mint a közösségi szerepvállalásukra és a csapatmunkára. Mint fogalmazott, az egyesület 1,4 millió forint értékben adott támogatást a gyermekeknek a közelmúltban. Céljuk változatlan, a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása, ami személy szerint is időről időre szívügye, hiszen ő maga is intézetben nevelkedett.

A süteményvásárra – ahová szeptember 23-ig várják a jóakaratú emberek segítségét – bárki hozhat édességet hétfőtől péntekig 14 és 18 óra között, szombaton 8-12-ig, ám fontos tudni, hogy kizárólag cukrászdából származó süteményt várnak. Molnár Roland kiemelte, bízik benne, hogy idén tovább nő támogatóik száma, akiknek köszönhetően minden nap friss süteménnyel és apróságokkal tudnak készülni a látogatók számára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában