Új aszfaltburkolat készül

2023.10.18. 12:00

Áthelyezik a végállomást

Az Európa Kulturális Fővárosa programban a vasútállomás megújításához az önkormányzat további fejlesztéssel is hozzájárul az állomás megközelítését biztosító út- és járdaburkolat felújításával a lámpás csomópont és az állomásépület közötti részen.

Benkő Péter

Átmenetileg a postaépület és a vágányok között lesznek a megállók

Fotó: Benkő Péter/Napló

A kivitelezés zárásaként új aszfaltburkolat készül. A burkolatépítés zavartalan végzése érdekében a Volán és V-busz járatok módosított útvonalon közlekednek várhatóan október 23-án, hétfőn 21 órától október 26-án, csütörtökön 22 óráig. A könnyebb érthetőség kedvéért elmondjuk, a módosítás lényege, hogy a járatok nem a régi fordulóba érkeznek és nem onnan indulnak, hanem a hosszú postaépület és a vágányok közötti területen fordulnak meg, itt lesznek a megállóhelyek is. A zavartalan, akadálymentes közösségi közlekedés és biztonságos gyalogosközlekedés biztosítása érdekében kiemelten kérik az autósokat, hogy csak a kijelölt parkolóhelyeket használják. A munkákból eredő esetleges kellemetlenségekért a lakosság megértését kérik.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában