Olvasónktól

2023.10.03. 15:00

Születésnapok az idősek világnapján

Az ősz színeivel és szimbólumaival ízlésesen feldíszített faluház várta szépkorú lakóit az idősek világnapján, október 1-jén. Csaknem félszázan fogadták el a meghívást, akik között szép számmal voltak a hét végi házak tulajdonosai is. 

Veol.hu

A születésnaposok Marcsik Zoltánné polgármesterrel (balról)

Forrás: olvasó

A megjelenteket Marcsik Zoltánné Király Ágnes polgármester köszöntötte. – Örömmel tölt el, hogy idén is együtt ünnepelhetek önökkel. Szerencsések vagyunk, hogy ennek a kistelepülésnek ilyen sok élettel teli, tapasztalt lakója van, akiknek tanácsai, dolgos élete útmutatóul szolgál mindannyiunk számára. A kor csak egy szám – mondta –, de a valódi érték legbelül van, amely tele van szeretettel, küzdelemmel, kitartással, és mindez példaként áll előttünk. 

Évtizedes hagyomány az apró faluban, hogy a hetven év feletti, kerek születésnapjukat ünneplőket a polgármester felköszönti. Ez alkalommal három hölgy és három úr vehette át a csokor virágot, illetve a finom bort. Meglepetésül még rakétás torták is kerültek az ünnepi asztalra. A jó hangulatról Bene Gabi énekes gondoskodott: népdalokat, slágereket adott elő, együtt énekelt és táncolt vele a publikum. A kitűnő vacsora után az idősek bebizonyították, hogy a karaoke nemcsak a fiatalok szórakozása: még éjfélkor is fáradhatatlanul énekeltek, táncoltak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában