Rendészeti program

2023.10.22. 11:27

Veszprémben járt az árnyék-miniszterelnök

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke árnyék-belügyminiszterével, Mustó Gézával pénteken a veszprémi Agórában mutatta be a párt rendészeti programját.

Veol.hu

Gyurcsány Ferenc felesége elmondta, az országban újra biztonságban kell érezniük magukat az embereknek, ám ehhez nagy változásokra van szükség. Az embercsempészek támogatása helyett európai fizetést, megélhetést, önálló tűzoltóságot és határőrséget szeretne a DK. Ugyanakkor szabad kezet adnának a hatóságoknak a korrupciós bűncselekmények és hatalmi visszaélések felszámolására: „Azt akarjuk látni itthon is, mint más európai országokban, hogy a rendőrök bilincsben, vezetőszáron visznek el korrupt és hatalmukkal visszaélő politikusokat", mondta a gyér számú hallgatóság előtt. 

Az árnyék-miniszterelnök mindezek mellett úgy vélte, a magyar határt nem plakátokkal kell megvédeni: „A kormányváltás után az új szociáldemokrata kormány meg fogja védeni a magyarokat, és nem az embercsempészek oldalán fog állni", tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában