Hálagála

2023.11.28. 16:00

Herenden gáláztak a fiatalok

Gálát szervezett Herend szombaton sportegyesületeinek és művészeti csoportjainak a Pesovár Ernő Művelődési Házba, Hálagála elnevezéssel, hagyományteremtő szándékkal. A rendezvényterem teljesen megtelt, hiszen több százan adtak randevút egymásnak.

Juhász-Léhi István

Forrás: képviselői iroda

Ovádi Péter országgyűlési képviselő elmondta, nem az a legfontosabb, hogy milyen helyezést érnek el a fiatalok, hanem az, hogy legyen céljuk, amiért nap mint nap tesznek. Egy olyan tevékenység, amit szenvedéllyel végeznek, és ami észrevétlenül tanít a legfontosabb értékekre, ami nem más, mint a csapatjáték. Mert a sportolás ezért is fontos, együttműködésre és egymás tiszteletére tanít a sport. Ezt másként nem, csak közösségi tevékenységek révén sajátíthatjuk el.

Forrás: képviselői iroda

Jánszky Lajos László polgármester örömmel konstatálta, hogy mennyi tehetség van Herenden, akik sportolnak vagy valamilyen művészeti tevékenységet művelnek, és akiket a telefon és a számítógép mellől kicsit ki lehet mozdítani.

A gálára a fiatalok színpadi produkciókkal készültek, a közönség nagy örömére. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában