A köszöntések sem maradtak el

2023.11.30. 12:00

Jó hangulatban búcsúztatták az évet a tapolcafői kertbarátok

A Tapolcafői Kertbarátkör Egyesület megtartotta évzáró rendezvényét. A művelődési házban Somogyi Zoltán elnök beszámolt a második fél évben végzett munkáról és beszélt a 2024-es tervekről, majd a névnaposok, illetve a hetven- és a nyolcvanéves születésnaposok köszöntése következett.

Haraszti Gábor

Az est jó hangulatát borozgatás közbeni kötetlen beszélgetés és Erdélyi Zoltán tangóharmonikás fokozta

Fotó: Tapolcafői Kertbarát Kör

„Boldogságban, egészségben legyetek gazdagok, mindent megkapjatok, amit az élet még megadhat. Boldog névnapot és szülinapot kíván e kis csapat” – mondta többek között köszöntőjében a kör vezetője, aki a Boldog születésnapot című dal eléneklése után pezsgővel koccintott az ünnepeltekkel. Az est jó hangulatát borozgatás közbeni kötetlen beszélgetés és Erdélyi Zoltán tangóharmonikás fokozta, így a nótázás sem maradt el. A sült kolbász, a pogácsák, a jobbnál jobb sütemények sem hiányoztak az asztalról. A rendezvény végén minden tag 2024-es kertbarátköri falinaptárt kapott ajándékba egy kis édesség kíséretében.

– Köszönjük a tagság egész évi munkáját, a Tapolcafői Tanácsadó Testület munkája eredményeként kapott önkormányzati támogatást (terembérlet, raktárhelyiség biztosítása, a tanösvény tábláinak felújítása stb.) a lakosság egyszázalék-felajánlását, a tagok tagdíjon felüli egyéb támogatását – fejezte ki háláját Somogyi Zoltán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában