Közlekedés

2023.12.09. 12:15

A Mikulás Rallye miatt forgalmirend-változás van érvényben Veszprémben

A Mikulás Rallye mai megnyitó rendezvénye miatt déltől éjfélig lezárásra kerül a Megyeház tér – Komakút tér közötti útszakasz, az Iskola utcán jelzőlámpás forgalomirányítás mellett váltakozó irányú forgalommal biztosítják a közlekedést.

Veol.hu

Fotó: Benkő Péter/Napló

A 4/4A, 6-os járatok a Vámosi úti forduló irányában a Hotel megálló után a Brusznyai Árpád utca – Óvári Ferenc utca – Iskola utca útvonalon közlekednek, a Megyeház tér megállót nem érintik. A járatok a Petőfi Színház megállóhely Dózsaváros felé vezető oldalán található megállóban állnak meg.

A 8-as járatok a Haszkovó forduló felé a Dózsa György út – Iskola utca útvonalon át közlekednek, nem érintik a Petőfi Színház és Megyeház tér megállókat, a Harmat utcai megálló után a Komakút téren állnak meg.

A 8A-s járatok az Iskola utca után a Toborzó utca – Horgos utca – Óvári Ferenc utca – Iskola utca útvonalon át közlekednek, nem érintik a Megyeház tér megállót. 

A járatok Petőfi Színház megállóhely Dózsaváros felé vezető oldalán található megállóban állnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában