Csillogó szemek, vidám mosolyok

2023.12.11. 18:00

Az aszófői új könyvtárban várták a Mikulást

Idén is kedves meglepetésként érkezett a településre a Mikulás az aszófői gyerekek nagy örömére.

Jákói Bernadett

Ezúttal a hagyományoktól eltérően nem a kultúrházban, hanem az új könyvtár közösségi terében tette meg látogatását a nagy szakállú. Az ünnepre feldíszített könyvtár előterében kellemes adventi hangulatú dallamok kíséretében gyülekeztek a gyerekek a fogadására.

Minden gyerek, köztük Nagy Erik Péter is izgalommal várta és fogadta az új aszófői könyvtárba ellátogató Mikulást
Fotó: Jákói Bernadett

Az Aszófőn élő  kis manók izgatottan várták, s kezükben ajándékokkal, maguk alkotta meglepetésekkel fogadták a Mikulást. Dallal, verssel, beszélgetéssel sikerült minden gyermek  izgalmát feloldani, voltak olyan bátor gyerekek, akik már személyes kézfogással üdvözölték, s érdeklődő beszélgetést folytatva faggatták ki újáról. Anyukák, apukák kíséretében még a karon ülő legkisebbek is kapcsolatot teremtettek a nagy szakállúval. A Mikulás a kedves vendéglátásért, fogadtatásért cserébe a megszokott édességek mellett a nagyobbaknak mozijegyet, a kisebb gyerekeknek könyvutalványt rejtett el a csomagjában, amit a helyi önkormányzat támogatásával sikerült ajándékoznia. Amíg az érkező gyerekek a Mikulással való személyes találkozásra vártak, a könyvtárszobában logikai játékokkal vezethették le az izgalmaikat. A legügyesebbek dicséretben részesültek. A találkozás közös fotóval ért véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában