MÁV

2023.12.07. 07:56

Betett a csütörtök reggel a vonatközlekedésnek is: késnek a járatok

Nem indult jól a csütörtökje azoknak, akik vonattal akarnak közlekedni. Veszprém vármegyében több útvonalon is késnek a járatok.

Veol.hu

Csütörtök reggeli helyzetkép a veszprémi vasútállomáson

Forrás: Veol

Fotó: Cseh Zoltán

Ahogy arról beszámoltunk, Veszprém vármegyében is megmutatta magát a tél csütörtökre virradó. A 82-es út egy szakaszát is le kellett zárni. A MÁV tájékoztatása szerint 98 perces késésben van a hajnal 5:06-kor indult Veszprém-Győr személyvonat. Zirc-Vinye térségében szedte össze a szerelvény a késés nagyját.

A 6:21-kor startolt Győr-Veszprém járat 27 perces késéssel halad a pályaállapot miatt. Az ötkor Budapestről indult Göcsej Intercity 16 perc késéssel halad Zalaegerszeg felé, a 7 órási pedig hat percessel. A 6:59-kor Veszprémből a Déli pályaudvarra indult vonat 10 perces késésben van, a Celldömölk felé tartó, Déliből 6:03-kor indult Bakony Intercity 8 perces késésben van. A 7:35-ös Veszprém-Győr vonat Bakonyszentlászlóról indult. 

Várjuk olvasóink szöveges, fotós beszámolóit a közlekedési és hóhelyzetről a [email protected] email-címre, a település, esetleg útszakasz megjelölésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában