Vidámság a köbön

2023.12.07. 08:28

Boldogan fogadták a Mikulást a gyerekek (videó)

December hatodikán immár hagyományosan minden évben ellátogat a Mikulás Sümegre. Az óvodások és a kisiskolások idén is nagy izgalommal várták a találkozást a fehérszakállú télapóval, aki egy manóval együtt érkezett meg a Flórián térre.

Szijártó János

Mindenki nagy izgalommal várta a találkozást a Mikulással

Fotó: Szijártó János

A kicsik öröme leírhatatlan volt, még a félénkebbek is hamar feloldódtak, míg a bátrabbak odaléptek a hófehér szakállú, piros ruhás Mikuláshoz, és énekeltek, szavaltak neki. A vidám program lebonyolításában közreműködött a Sümegi Polgárőr Egyesület, a Napfény Segítő Központ, a helyi Aktív Nagyik csoportja és a Sümegi Városvédő és Szépítő Egyesület. A télapó megjelenésén túl még gyermekkoncert is volt, amit Belényesi Barnabás adott a résztvevők örömére. Természetesen a program legnagyobb haszonélvezői ezúttal is a gyerekek voltak, és az átszellemült, boldog arcok láttán nem kérdéses, hogy december hatodika Sümegen sem múlhat el a Mikulás látogatása nélkül. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában