Összefogás

2023.12.04. 17:06

Gondoskodó szeretettel

Immár harmadik alkalommal rendezi meg HelloTihany a Tőlünk szeretettel elnevezésű kampányt, amelyre idén december 14-én kerül sor Tihanyban.

Veol.hu

Az sem szerencsés bizonyos esetekben, ha a díszcsomagolásban már eleve benne van az ajándék, mert akkor nem ellenőrizhetjük a boltban, hogy a ruha például nem szakadt-e

Forrás: pixabay

A kampányban részt vevő vállalkozások december 14-ei bevételének 50 százalékát a Bakonyoszlopi Eszterházy György Gyermekotthon, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskolának ajánlják fel.
Az esemény Bittman Szilárd, az Apátsági Rege Cukrászda és az Echo Étterem-Kávézó tulajdonosának ötlete alapján valósult meg. Az első, Tőlünk szeretettel adománygyűjtő kampányt 2021-ben rendezték meg. Mivel az első akció sikeresen zárult, így célul tűzték ki, hogy minden évben megszervezik a gyűjtést, és még több tihanyi vállalkozást invitálnak az akcióban való részvételre. Az idei résztvevők listája: Apátsági Rege Cukrászda, Echo Étterem, Lavender Tihany üzlet és webshop, Lavender Shop, Tihany Retro Pizzéria, Mandula Villa, Tihany Market, Ajándékbolt (Kossuth u. 20/B), Tihanyi Ajándékbolt (Batthyány u. 3.), Stég Pizzéria Étterem, Kotyogós Kávéterasz, Babér Cottage, Pilger Vendégház. NA
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában