Ajánló

2023.12.07. 09:00

Jótékonykodás és beruházás

Ismét aktuális, érdekes témákkal jelentkezik a Veszrpém Televízió Beszéljünk róla! című közéleti magazinműsora.

Veol.hu

Korszerű logisztikai központtal bővítette veszprémi telephelyét a Balluff. A teljesen automata és félautomata raktártechnológia biztosítja mostantól a termelés optimális ellátását, a regionális elosztóközpontokba történő elosztását. Az ünnepélyes átadáson elhangzott: ezzel a beruházással egy pilot projekt valósul meg, hiszen a Balluff világszerte szeretné erősíteni logisztikai tevékenységét annak érdekében, hogy az egyes régiókba minél gyorsabban juttathassák el termékeiket, ugyanakkor ez a fejlesztés a jövőnek is szól. A beruházás részleteiről, valamint a cég terveiről Ötvös Tamás, a Balluff-Elektronika Kft. ügyvezetője számol be a nézőknek a december 11-ei adásban.

Négy évvel ezelőtt alakult meg a 2022 óta egyesületi formában működő Cholnoky Kerekasztal. A jelenleg mintegy 30 állandó és pártoló tagot számláló civil szervezet munkájának köszönhetően közös karácsonyi ünnepséget, jótékonysági gyűjtést és több közösségi esemény tartottak már a városrészben. December 7. és 14. között ismét adománygyűjtési akciót szerveznek a rászoruló családok és állatmenhelyen élő állatok megsegítésére. A jótékonysági akcióról, valamint az egyesület munkájáról is tájékoztatja a nézőket Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő.

December 11-én, hétfőn az adás szerkesztő-műsorvezetője, Kálóczi Beáta várja a nézőket  a képernyők elé a Veszprém Tv csatornáján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában