Közlekedés

2023.12.10. 10:00

Közvetlen járatok a Gospel Karácsonyra!

December 11-én, hétfőn este a Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnokban 18:30 órakor kezdődő Gospel Karácsony előadásra közvetlen járatok indulnak.

Veol.hu

V-Busz (illusztráció)

Fotó: Balogh Ákos /archív

A V-Busz tájékoztatása szerint 17:45 órakor a Pápai u. 25-től az alábbi megállóhelyeket érintve: Pápai u. 25. – Völgyhíd tér – Harmat utca – Petőfi Színház – Hotel – Autóbusz-állomás – Munkácsy Mihály utca – Haszkovó utca – Aradi vértanúk utca – Veszprém Aréna (TESCO autóbusz-megállóhely)
17:35 órakor a Vasútállomásról (a budapesti és a zalaegerszegi vonat érkezéséhez igazodóan) a Veszprém Arénához (TESCO autóbusz-megállóhely)
 

Az Arénától visszainduló autóbuszok felszállási helye a TESCO áruház Aréna felőli parkoló oldalán található autóbusz-megállóhely, tervezett indulási idejük 21:00 óra (az előadás végétől függően néhány perces eltérés lehetséges):

Veszprém Aréna – Aradi vértanúk utca – Haszkovó utca – Munkácsy Mihály utca – Autóbusz-állomás – Hotel – Petőfi Színház – Harmat utca – Pápai u. 25., illetve közvetlenül a Vasútállomásra.

Az autóbuszok „Aréna Gospel Karácsony” jelzéssel közlekednek, és érvényes menet- vagy bérletjeggyel vehetők igénybe, a V-BuszOn+ applikációban nem kerülnek jelölésre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában