Hagyomány

2023.12.07. 07:00

Társadalmi munkában segítik a pápai kórházat

A Pápa és Térsége Ipartestület festő szakemberei a Gróf Esterházy Kórház belgyógyászati osztályának emeleti kórtermeit és a hozzájuk tartozó vizesblokkokat festik ki az elkövetkező napokban.

Haraszti Gábor

Nyolc kórtermet festenek ki a szakemberek

Fotó: Haraszti Gábor/ Napló

Az ipartestület szakemberei rendszeresen vállalnak társadalmi munkákat, segítve ezzel a pápaiakat – értesült a Pápai Médiacentrum. Ács Pál, a Pápa és Térsége Ipartestület elnöke elmondta, nagy örömmel tettek eleget a kórház megkeresésének, hogy a belgyógyászati osztályon fessenek ki nyolc kórtermet.

– Hosszú évek óta hagyomány, hogy társadalmi munkával segítjük a kórházat. Felkerestem a festő szakembereinket, és nyolc-tíz kolléga vállalta is, hogy eljön és segít, így több kórterem is megújulhat – emelte ki Ács Pál. Guias János Zsolt, a belgyógyászati osztály osztályvezető-helyettese elmondta, a kórház nyáron önerőből elkezdte az osztály kórtermeinek festését a földszinten. Nagy segítség ez nekik, hogy négy alkalommal nyolc kórtermet festenek ki az ipartestület szakemberei. A munkálatok várhatóan december közepén fejeződnek be. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában